MAYSKÝ IXIMIL MASKAB - KUM – Mexiko

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY RŮZNÉ / 




INGREDIENCE: 500 g černých fazolí, 2,5 l vody, 2 cibule, olej, 1 syrové vepřové koleno, 1 králičí hřbet, 1 srnčí krk; 2 krocaní nebo 4 slepičí stehna, 1 lžíce kmínu, 4 zrnka nového kořeni, 1 lžíce dobromysli, 4 chilli papričky, 4 zelené a 4 červené papriky, 4 rajčata, 250 g mléčných kukuřičných zrn (nebo z konzervy), 200 g ananas,i (i konzervovaný), 2 lžíce třtinového cukru, 1 citrón, nať koriandru. POSTUP PŘÍPRAVY: Den předem namočíme fazole s drobné nakrájenou cibulí. Druhý den maso v kusech opečeme na silném ohni, nebo prudce na oleji v pánvi. Fazole přivedeme do varu, přidáme všechno maso, dolijeme vařící vodou a vaříme, až je maso i fazole měkké. Maso vyjmeme, vykostíme, i s kůží nakrájíme na kousky, vrátíme k fazolím a osolíme. Přidáme drcený kmín, nové kořeni, dobromysl, chilli papričky, oloupané a na kostky nakrájené papriky a rajčata a povaříme. Odstavíme a ihned vmícháme kukuřičná zrna, okapané kostky ananasu, třtinový cukr, na kostičky nakrájený oloupaný citrón a podáváme sypané sekanou natí koriandru. Místo citrónu je vhodnější aromatický malý zelený limónek.

MAYSKÝ  IXIMIL  MASKAB - KUM – Mexiko MAYSKÝ  IXIMIL  MASKAB - KUM – Mexiko



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1354 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz